Post by pertuamuxiso on Mar 8, 2022 20:03:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστο πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
Λαλακια noop
Διασκεδαστικό βασικό παιχνίδι. Πρέπει να ξέρετε πώς να πηγαίνετε μπροστά και πίσω για να πάτε μπροστά για να κερδίσετε, αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε δεν θα σας αρέσει (με στόχο ορισμένες αρνητικές κριτικές, lol). νέα ενημέρωση με κάνει να πω αντίο.
είναι το τέλειο παιχνίδι μόνο θέλω ένα χαρακτηριστικό όπου μπορείτε να αναμείξετε τις ικανότητες διαφορετικών τανκς, να φτιάξετε το δικό σας και να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε στο πεδίο της μάχης. για π.χ.: archno gun, joker tracks, archno body. ευχαριστώ για το παιχνίδι. προσθέστε το χαρακτηριστικό μου.
Φτιάξτε το καλύτερο Νέο τανκ, νέο τανκς επίθεσης spesal και φτιάξτε το edit spikarr 🔊και το maikra foun, αφηγώντας anime και συζητήστε για το πώς θα παίξετε, κάντε το νέο τανκ του νέου έτους 2022.
Χρειάζεστε περισσότερες επιλογές για τον έλεγχο των δεξαμενόπλοιων. Λίγες χρήσιμες λειτουργίες που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών σας: 1) Οι οδηγίες για τα όπλα είναι περιορισμένες (πάνω και κάτω). 2) Δεν υπάρχουν επιλογές σκόπευσης για το τανκ. 3) Απαιτείται Εύρος Εχθρού. 4) Χρειαζόμαστε διαφορετικά στάδια, είναι ρουτίνα. 5) Ο αρχηγός του εχθρού είναι πιο αδύναμος από άλλα εχθρικά τανκ. Σας παρακαλώ, χρειάζεστε μερικές εξαιρετικές ενημερώσεις
Κάντε λήψη ΤΩΡΑ είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ
Τελιο!!!!!!
Defense Of Greece TD Стратегически pwbo
ΟΧΙ καλα
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι δεν είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Παίρνοντας τους ίδιους αντιπάλους ξανά και ξανά, απλώς θυμηθείτε το όνομα που θα δείτε.
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι με εκπληκτικές αναβαθμίσεις και ικανοποιητικά τανκς.
Είμαι κάπως απογοητευμένος που δεν μπορώ να διεκδικήσω μεγάλες ανταμοιβές από τα σερί μου, όπως τα μωβ κουτιά και το κουτί κάτω από αυτό, και η εξέλιξη είναι τόσο αργή
Ωραίο παιχνίδι, αλλά το ποσοστό του τανκ είναι πολύ υψηλό. Ένα ακόμη πρόβλημα αναβάθμισης δεξαμενής πολύ σκοτεινό
Hills of Steel Akčné ewbw
Είχα αγοράσει τον άτλαντα και το stealth skin για αυτό πριν από περίπου 2 χρόνια (νομίζω) και τώρα δεν έχω καμία από την πρόοδό μου ή τον άτλαντά μου. Με στεναχωρεί αυτό
Δίνω μόνο 3*** γιατί αφαιρείται 1* για διαφημίσεις και άλλο για έλλειψη όταν συναντάμε πολλούς εχθρούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για να σκοτώνει το χρόνο, αλλά ο προγραμματιστής παρακαλώ ελέγξτε και διευθετήστε αυτό το ζήτημα επειδή κάνει πολύ ενοχλητικό να συνεχίσετε να παίζετε. Ευχαριστώ!
Πολύ κακό παιχνίδι. Δεξαμενή που αναποδογυρίζει πρώτη φορά στη ζωή μου
Πάρα πολύ άπληστος... Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, λαμβάνετε ένα βίντεο ή διαφήμιση για να παρακολουθήσετε για περίπου 2 πετράδια όπως κάθε 8 ώρες, lmao! Οπότε υποθέτω ότι αν θέλετε να κάνετε P2W ή P2P, τότε υποθέτω ότι αυτό μπορεί να είναι το παιχνίδι για εσάς. Απλώς ξέρω ότι δεν είναι για μένα, δεν θα κάνω ΠΟΤΕ P2P ή δεν θα παρακολουθήσω βίντεο για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, και IDC πόσο καλό είναι το παιχνίδι, απλά ΔΕΝ θα βυθιστώ ΠΟΤΕ τόσο ΧΑΜΗΛΑ. Ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε, επομένως, δεν υπάρχει εμπόριο!!
Πολύ πολύ καλό παιχνίδι νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερα σούπερ κουλ legardary tanks όπως το krakon long και άλλα legardary tanks
Δύσκολο αλλά διασκεδαστικό θέλει δεξιοτεχνία αλλά όχι πολύ
Hills of Steel Azione ygxy
Hills of Steel Aksiyon ddx
δεν είναι καθόλου δίκαιο.. δεν είναι δίκαιο πρέπει να ξαναρχίζω το γεγονός κάθε φορά που χάνω.. δεν είναι εντάξει.. και κάποιοι παίκτες από την αρχή είναι πάνω από 5000..γιατί κάθε φορά που χάνω πρέπει να ξαναρχίζω από την αρχή ??
Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια διαφήμιση που δείχνει πορνό, παρόλο που είναι ηλικίας 7 ετών. Αλλά εκτός από αυτό το υπέροχο παιχνίδι, ελπίζω να διατηρήσετε το περιεχόμενο και εξαιρετική δουλειά!

Το παιχνίδι είναι εθιστικό, αλλά αισθάνομαι εξαπατημένο όταν βλέπω ότι τα βραβεία του παιχνιδιού δεν προστίθενται στα υπάρχοντα νομίσματα ή πολύτιμους λίθους μου. Παρακαλώ διορθώστε αυτό. Δεν είναι καλή εμπειρία.
πάρα πάρα πολλές διαφημίσεις. φαίνεται ότι όσο περισσότερο αναβαθμίζετε, δεν έχει καμία διαφορά. αν θέλετε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων για παιχνίδια που δεν σας ενδιαφέρουν μεταξύ των παιχνιδιών, αυτό είναι το είδος του παιχνιδιού σας. απεγκατάσταση!
Είναι τόσο τόσο τόσο τόσο τόσο τόσο ΚΑΚΟ Θέλω όλα τα τανκ, μπορώ να το αλλάξω σε 5 αστέρια αν μου δώσετε όλα τα τανκ και άπειρα χρήματα και πολύτιμους λίθους.[ όνομα χρήστη,CARLOSKILLERBAD
Καλό παιχνίδι. Αλλά αυτοί οι 8 ενισχυτές θα πρέπει να είναι γενικοί, όχι συγκεκριμένοι για κάθε δεξαμενή. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένας ενισχυτής για όλες τις δεξαμενές. Επομένως, δεν χρειάζεται να τα αναβαθμίζουμε ξεχωριστά για κάθε δεξαμενή.
Γιατί το ζήτημα δεν διορθώθηκε που ανέφερα στις 5 Ιανουαρίου 2021 Σήμερα είναι 16 οι αποστολές που λέει ότι νικήστε 20 εχθρούς στο Survival/Adventure Επιλέγω το Survival χρησιμοποιώντας το Kong Tank Δεν μετρούσε όταν χρησιμοποίησα το Scorpion I Deteated 3 Bosses Quest Says 4/ 20 Hills Of Steel 2 Boss Battle Mode Everytime μου δίνει κοινό στήθος Άλλοι παίκτες έχουν επικό και σπάνιο στήθος, δεν είναι δίκαιο! Τέλος πάντων, σας δίνει βαθμολογία 5 αστέρων FIX Hills Of Steel 2 And 1 Τώρα λέτε ότι θα διορθώσετε το πρόβλημα, αλλά ανακάλυψα ότι το κάνατε «Τ Διορθώστε το
Καλό παιχνίδι, αλλά το kong είναι χάλια στο 2vs2, ακόμα κι αν είναι μέγιστο lv, είναι μεγάλος στόχος, αδύναμος ιππότης και πεθαίνει σε δεύτερη μοίρα χωρίς κάλυμμα για να κρυφτεί γιατί είναι πολύ μεγάλος. Το μεγάλο σώμα του τρώει επίσης κάθε βολή πυροβολικού και δεν ωφελείται ενάντια στο πυροβολικό, ακόμα κι αν το βαρύ σώμα του είναι υψηλό, οπότε ο Κονγκ πεθαίνει αμέσως αν κάποιος το χρησιμοποιήσει.Ξόδεψα χρήματα για αυτόν και αυτό είναι αμοιβή για να χάσω, σπατάλη χρημάτων. Δεν συνιστώ σε κανέναν να ξοδέψει χρήματα ή να τον αναβαθμίσει. Προτιμώ να παίζω πρώτο δωρεάν τανκ παρά max lv kong αν θέλω να κερδίσω.
Είναι τόσο φοβερό παιχνίδι, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να προσκαλέσω έναν φίλο να παίξει μαζί μου ως ομάδα 2vs2, εύχομαι να το προσθέσετε σύντομα, θα ήταν τέλειο να προσκαλέσετε φίλους ή παίκτες να παίξουν μαζί!
Διασκεδαστικό και εύκολο στο παιχνίδι
Είναι φοβερό, αλλά χρειάζεται ένα χρόνο για να αποκτήσετε μια νέα δεξαμενή εκτός και αν την αγοράσετε
Παιχνίδι για μικρά παιδιά, οι διαφημίσεις δεν δίνουν τίποτα για παρακολούθηση (απάτη), τα γραφικά είναι σκουπίδια και κανένα πραγματικό παιχνίδι. Το Hills of Steel 2 είναι καλύτερο, παρόλο που αυτό είναι μια κατάφωρη αρπαγή μετρητών με ελάχιστη βάση παικτών (σχεδόν όλοι οι "παίκτες" είναι bots)! Απεγκαταστάθηκε
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αν και δεν μου αρέσει που είστε μια εταιρεία 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων και η υπηρεσία VIP είναι 10 $ το μήνα.