Post by duodobonwaca on Feb 7, 2022 11:07:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Olen rakenduse käivitanud ja see ei ole sama, mis reklaamid, te ei saa kirjutada oma laule nagu reklaamides. Kui ma löön, on kirjas "Preili". Ma pole kindel, milles asi. Ma nägin selle mängu kohta palju reklaame ja paljud funktsioonid pole isegi tegelikus mängus. See ei ole ka väga hea algajatele, esimesel ringil, see on lihtsalt liiga kiire, nagu, tule, see on meie esimene kord. Teisel ringil on juba 2 palli! See on lihtsalt liiga raske. Kõik see, mis pani mind sellele 2 tärni andma, tänan teid aja eest.
Dancing Road: Color Ball Run! Muziek faav
See mäng on täielik rebimine! Kuulutusel väidetakse, et sellel on vanalinna tee, kuid seda pole!!!! Mulle ei meeldi see mäng üldse ja selles on nii palju reklaame, et vaevu saab seda mängu mängida. See on minu nõuanne ja ma tõesti ei hooli sellest, mida inimesed minust arvavad, kuid ma annan teile lihtsalt teada, et see on täielik rebimine välja ja te ei tohiks seda mängu mängida!!!!
Olen 8-aastane ja see mäng on nii lõbus, kuid ma ei saa seda mängida, kui see tõrkub. Kuid see ei ole süüdi mängus, vaid see on midagi võib-olla minu telefoni kohta. Annan sellele mängule 4 tärni, sest tean, et see mäng on suurepärane mäng. Kuid see on lihtsalt minu telefoni tõrge, mis mind häirib.
Maksa selle eest ja ikka ei saa kogu muusikat kätte. Ärge raisake raha
Solarises mängime muusika- ja lastelavastusi ning teater suurendab oma ... 250 000 visitors in the short-run (currently 170 000-180 000 visitors per year).
Olen alati arvanud, et see mäng tekitab sõltuvust. Aga siis hakkas umbes 7 korda tõrkele minema. Kui see tõrgete lõpetas, võttis mängu laadimine kaua aega. Kas ma peaksin vajutama uuendamise nuppu? Peale selle, mis juhtus, on see mäng minu arvates tõesti lõbus.
See mäng on väga lahe ja me naudime ka muusikat 🎶
AINULT REKLAAMID. Võimatu mängida. Tahad laulu? Reklaam Kas teil on salapärane kast? Reklaam Sa kaotasid? Uue elu reklaam. Kas olete kaotanud/võitnud? Reklaam Sa ei tee midagi? Reklaam Olen mänginud umbes 30 minutit ja vaadanud üle 15 reklaami!!!! Vastuvõetamatu.
Ma armastan seda. Kuid oleks parem, kui teil poleks selliseid elusid, nagu saaksite seda terve päeva mängida, ilma et peaksite kartma, et teie elud otsa saavad. (Bonusnipp: järgi rütmi ja võidad:D)
Mulle see väga ei meeldi.Esiteks läheb see 1. tasemelt ülikiiresti ja on üliraske. Ma ei pahanda, et olen veidi väljakutse, kuid ma ei saa isegi taset läbida! Järgmisena on lisamine vale. See ütleb, et saate oma lemmiklaule sisse kirjutada, kuid te ei saa seda teha. Lood tuleb lahti lukustada ja kõik need, mille ma lahti lukustan, on vanad aastast 2017 ja 2018. Väga ei soovitaks.👎🙄😔😬
Armastan seda mängu, aga vihkan, kuidas pärast VIP-i ostmist kuvatakse mulle endiselt reklaame kõige kohta, millel klõpsan, ja ma ei saa klõpsata loo jätkamiseks piiramatul taaselustamisel, see lihtsalt aegub ja läheb vooru lõpuni .
Ad Road rohkem nagu. "Kas soovite jätkata?" Vaadake reklaami. "Alusta uuesti?" Vaadake reklaami. "Mängib ikka?" Vaadake reklaami. "Jõud otsas?" Vaadake reklaami. Reklaamide väljalülitamine maksab 11 dollarit, mis on 5 korda suurem kui enamik mänge muudab. Kulutate reklaamide vaatamisele rohkem aega kui mängite tavalist sobitamismängu taustal muusikaga. Ka juhtnupud on ülitundlikud, pall ei järgne su sõrmele, näpp tõmbleb, nii et pall tulistab üle ekraani.
Naasen alati Amianote mängude juurde puhtast igavusest, kuid laulud ei muutu kunagi ja mulle meeldib, et mängud jäävad peaaegu alati maha, kuid näib, et reklaamid mängivad alati nii sujuvalt läbi. Kuid mulle tundub, et Amanote basickyl on monopol rütmilise muusika mängu App Marketis, kuid mis iganes ma selle desinstallin ja siis 3 kuu pärast olen tagasi! ¯\_(ツ)_/¯ (redigeeri – kirjaviga)
Mulle meeldib see mäng, kuid iga kord, kui sa sured, kuuluta uus laul, kuuluta reklaam! Kui saate reklaamidega hästi hakkama, hankige see mäng. Sellel on hea muusika, kuid igas mängus, mis sisaldab muusikat, on sama muusika, see pole kohutav mäng, kuid kui soovite välja jääda, proovige teistsugust muusikat, kui ma tahan muusikat soovitada, ütlen, et pagan või jumpsuit alates 21 piletist või madalast daamilt gaga ja Bradley Cooper.
Ma armastan seda, palun tehke tantsutee 2, armastan teie mängu!!! Ka inimesed, kes loevad ja arendajad ei kuula liiga inimesi, kes ütlevad "liiga palju lisab, see pole hea" ja "See on kohutav, et laulud peavad reklaame vaatama liiga lahti" ja muud asjad, see on hämmastav. Aitäh selle lugemise eest, loodan, et leiate selle kasulik
Mäng on lõbus, kuid see ei lase mul esimesest tasemest kaugemale mängida. Olen selle desinstallinud ja uuesti installinud, kuid see ei lase mul ikka veel ühtegi teist taset mängida. See ütleb ühenduse viga, kuid mul on 5g ja ühendus on ideaalne, nii et see pole minu ühendus
Kui ma proovin seda mängida, siis see laaditi kaua, ma vihkan mängu, tee number 2, et see ei laadiks kaua
Kas ma saan oma Electrumi seemet kasutada ilma Electrumita?
Random Delivery Outdoor Hook Board Ring Toss Indoor Fun ...
Ma arvan, et see rakendus on... PAREM KUI IGA muusikarakendus
Pets Race - Fun Multiplayer PvP Online Racing Game Arcade qojy
Mängu graafika on fantastiline ja seega ka muusika, fantastiline. Üks asi, mis mind häirib, on reklaamid. Kui ma tahan uut lugu avada, öeldakse, et vaata videot, et saada, ja siis "preemiavideo pole saadaval" ja see paneb mind tõesti selle mängu kustutama. Põhimõtteliselt taandub see kõik reklaamidele. Reklaamid, reklaamid KUULUTUSED! See on NII tüütu
Mis iganes see ka pole, mulle see mäng tavaliselt meeldib, sest mulle meeldib tegelikult muusikat kuulata. Eriloend, kui kuulen oma unenäost muusikat 😎😂
Suurepärane mäng. Väga lõbus. Kuigi reklaamid on natuke tüütud.
Ma arvan, et see mäng oli ok, kuid probleem on selles, et reklaamil on näha, et saate ise valida laule, kuid peate need lahti lukustama ja sellel mängul on palju vigu, samuti võtab selle laadimine kaua aega ja see on lihtsalt ütlen teile, et te peaksite seda mängu täiustama ja kõigile inimestele, kes soovivad seda mängu alla laadida, on minu arvates parem vaadata kõiki arvustusi, enne kui teete seda thx-i lugemiseks😊
Märksõna: Muusika | ERR | Digihoidla - ERR | Arhiiv - ETV
Lae Temple Run APK Android App. Kui soovite installida APK faile chiliapk.com Android ... Pet Run - Puppy Dog Game APK ... Dancing Road: Color ball run APK
Professionaalsed näpunäited, kui teil on 16 dollari eest VIP-osakond! ÄRGE PANE MÄNGU KUULUTUSID!! see annab sulle võimatuid liigutusi ja paneb sind vaatama TERVE reklaami lihtsalt selleks, et saada uut elu, ja sunnib sind vaatama lisa, kui tahad oma laulu üles laadida, kas see pole nüüd tagurpidi!? Absoluutne rebimine Ausalt öeldes, kui palju reklaame pean vaatama, et mängu normaalselt mängida, paneb mind arvama, et arendajad otsivad natuke raha. VIP-liikme jaoks ma kindlasti ei viitsi, mitte selle raha eest
See on väga hea mäng, mis paneb su oskused proovile ja teeb mu meelest paindlikumaks 😉 👍
WiFi puudub, ma saan videoks soovitud laule ja jätkan samamoodi, WiFi-ta ei ole
Break dance de rue, Top holiday spots in malaysia, Nike junior mercurial ... Let's paint the town color run, Rave on lee branch, Minicraft source code
See mäng näeb alla laadides lahe välja, kuid mängides ei lasknud see mul laulu valida, nii et ma hindan seda kolme tärniga ja ma ei taha seda öelda, sest ma vihkan seda MÄNGU alles alguses!!! !!!!!!!!!!!!!
"englishWord": "run". },. {. "rank": 242,. "targetWord": "ei",. "englishWord": "don't". } ... "englishWord": "color" ... "englishWord": "road".
See rakendus on parim, mida eales seda parimat mänginud. Mul on see mäng olnud 2 aastat ja see on siiani
See mäng on mõnel põhjusel halb. Pole üldse nende remikside suur fänn. Reklaamid esitatakse pärast iga taset, isegi kui ma peaksin taseme avama seda vaadates. Eelkõige on see lihtsalt igav. Samuti mitte päris löögis. Kui soovite head rütmimängu, soovitan Beatstari. Lugude tavalised versioonid ja seda toetab SuperCell
See mäng on täiesti tobe!!! See on lõbus, tekitab sõltuvust, kuid selle ainus probleem on see, et sellel on niiiiiiiii palju tüütuid reklaame.. pärast iga pööret tuleb reklaam ja see on tüütu
On hea aga raske. Soovitan
Alles hiljuti installitud, esmamulje põhjal olen pettunud. Mäng veab teid isegi täiusliku seeria ajal alt, sundides teid oma edusammude jätkamiseks reklaami vaatama, et saaksite 1 tärni asemel 3. Ja reklaamid, reklaame on liiga palju!
Minu arust on see mäng päris hea! See pole küll veatu, kuid miski pole täiuslik, paljudele inimestele reklaamid ei meeldi, nii et soovitan Interneti välja lülitada, et reklaame ei oleks. See lõõgastav, lõbus, kogu see jazz! Üldiselt hea mäng. Ideaalne pandeemia jaoks. Aitäh selle lugemise eest!
Nii äge aga mõni on raske ja mul tuleb kirju ette nii et vigateta päris pole... aga soovitan!